
4 kpl keskikokoista kuha filettä
4 viipaletta pekonia
100g voimakasta koskenlaskija juustoa
suolaa
kalamaustetta
1iso sipuli
Valmistus
Suolaa kuhafileet.
Levitä voimakasta koskenlaskija sulatejuustoa fileiden päälle. Kääri fileet rullalle.
Ripottele rullan päälle kalamaustetta.
Lopuksi kääri pekoniviipale rullan ympärille ja lukitse rulla coktail tikuilla.
Nosta rullat uunivuokaan ja paista +200C lämpötilassa 20 - 25 min.
Leikkaa sipuli renkaiksi ja kuullota pannulla. Käytä rasvana voita tai kuummenuksen kestävää öljyä. Kuumenna rasva pannulla ja lisää sipuli renkaat pannulle.Paista sekoitellen kunnes sipuli muuttuu läpikuultavaksi.
Tarjoile kuhapekoni rullat keitettyjen perunoiden ja kuullotetun sipulin kera.
Maukkaita ruoka hetkiä!
- Kala-Antti
Lisää kommentti
Kommentit